hearts

Sunday, May 22, 2011

birthday wishes untuk org muda.

assalamualaikum.

kawan-kawan yang terpaling amat awesome!
syokkan tarikh harijadi kita jatuh pada hari minggu?
mesti boleh plan berjuta plans!! 

okey okey okey. di kesempatan ini.
saya,

RAJA ZAINAB BT RAJA MUHAIYATDIN

a.k.a

enab, jenny, nanab, dan sewaktu dengannya 

mahu wish 


to my kawansampaimati merangkap adek bongsu terlebih kalsium

yang berkaca mata. 
wan nuradibah bt wan zakaria

a.k.a

diba, wandiba, dan sewaktu dengannya.


well, kalau nak ikutkan, kita dah kenal lama dulu.
dan usia persahabatan pun lama sangat.
tapi boleh kira berapa kali je aku bagi kau hadiah.
itupun time kita sambut bawah pondok dekat blok jaya tu.

tapi-tapi-tapi,
harga persahabatan kita tak sebanding sebarang benda yang wujud di dunia.
tak boleh nak banding.
walaupun sekarang kau pun dah ada numbers of new friends.
dan aku pun dah tambah 2-3 orang untuk list kawansampaimati.
tetap kau jugak yang on the top.
sebab semua kawansampaimati mana ada yg tak top! 
HAHAHAHAHAHAHA~

banyak moment yg sangat memorable bagi aku.
pertama, masa kau tak datang daftar form one. seminggu kau tak datang sekolah JB.
sebab terlampau berharap kau masuk convent.
aku call kau siap pujuk suruh kau datang je jalan bukit tu.
hentikanlah harapan ke convent.
tapi dalam hati aku memang berharap gila kau masuk jalan bukit.
takyah semak kat convent yg overheating tu. HAHA.

then, masa form one jugak, kau jadi sekutu aku tulis surat dekat sorang member kita.
sampai pindah sekolah dia tu.
betapa kita sentiasa backup each other masa tuh. HAHA.

oh ye. form two kita pecah kelas.
tapi ada aku kesah? kita tetap ada linking.
orang kata aku garu tangan kiri, kau rasa dekat kaki kiri.
HAHA.

form two jugaklah kita masih mengekalkan waktu rehat bersama-sama.
dan aku rasa banyak kali aku naik bas kau.
rajin gila aku datang rumah kau.
jalan kp2 kan?
entahlah. aku lupa sikit bab jalan nih. HAHA.
dan permainan kat komputer kau yang sebut nama kita tu.
ra-je- zei-nub and wen-nu-redibeh. HAHA

form three, kau jadi bendahari kelas.
tapi aku yang jadi ah long kutip dekat budak pemalas-liat gila nak bayar.
SABRISTUBBORN.
sesuai sangatlah tu nama dia.

anyway,
i heart you with all my heart (ala-ala siti punya tagline utk jusco)
selamat hari jadi.
marilah berdating untuk harry potter nanti.
jago diri mu molep-molep.
kijo molep-molep.
make molep-molep.
hee:)

dan tolong ye.. tolong maafkan aku kalau aku tergamak buat kau 
terkilan, 
tersentap,
dan terbuat kau tangan ke dada mata ke atas.
aku sentiasa bergurau.
dan kadang-kala ia terkasar.
dan terkurang ajar.
hee:)

untuk kau, aku hadiahkan kali ni dengan lagu ni,


Westlife - Season In The Sun 
(lagu ni kita selalu nyanyi masa kita duduk kejap kat kelas atas bilik guru tu)
Goodbye to you my trusted friend,
We've known each other since we're nine or ten,
Together we've climb hills and trees,
Learned of love and ABC,
Skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend it's hard to die,
When all the birds are singing in the sky,
Now the spring is in the air,
Pretty girls are everywhere,
Think of me and I'll be there.

We had joy we had fun we had seasons in the sun,
But the hills that we climbed were just seasons out of time.

Goodbye papa please pray for me,
I was the black sheep of the family,
You tried to teach me right from wrong,
Too much wine and too much song,
Wonder how I got along.

Goodbye papa is hard to die,
When all the birds are singing in the sky,
Now the spring is in the air,
Little children everywhere,
When you see them I'll be there.

Goodbye Michelle my little one,
You gave me love and helped me find the sun,
And every time that I was down,
You would always come around,
And get my feet back on the ground.

Goodbye Michelle it's hard to die,
When all the birds are singing in the sky,
Now the spring is in the air,
With the flowers everywhere,
I wish that we could both be there.



Mariah Carey -  My All

I'm thinking of you
in my sleepless solitude tonight
if it's wrong to love you
then my heart won't let me be right
cause I'm drowned in you
and I won't pull trough
without you by my side

I'd give my all to have
just one more night with you
I'd risk my life to have
your body next to mine
cause I can't let go on
living in the memory of your song
I'd give my all for your love tonight

Baby can you feel me
imagining I'm looking in your eyes
I can see you clearly
vividly emblazoned in my mind
and yet you're so far
like a distant star
I'm wishing on tonight

I'd give my all to have
just one more night with you
I'd risk my life to have
your body next to mine
cause I can't let go on
living in the memory of your song
I'd give my all for your love tonight

I'd give my all to have
just one more night with you
I'd risk my life to have
your body next to mine
cause I can't let go on
living in the memory of your song

I'd give my all for your love tonight
give my all for your love
tonight..

p.s I Love You


WL: enabcantiksangat

2 comments:

diba zakaria said...

:')


thanks sbb ingat semua ni. tak de hadiah pun takpe. ;')

Anonymous said...

wah3, didib, awak ni touching pulak.. xpelah, touching pon awak still comel..hehehe