hearts

Saturday, April 16, 2011

sekali sekala.

assalamualaikum.


hee:) maaflah. mcm byk sgt nak tulis hari ni lepas sebulan tak buat ape. hee:) maaf maaf..

tapi tadi bukak radio. hitz.fm lah hari ni sebab takde DJ Lin. so, while i listen to my favorite english station ni, keluar lah byk lagu remix as today is saturday kann. rasa nak party je. slumber party dah ni, tinggal nak buat party dgn invited more friends and cliques je. all bainun hottie chicks kann? hee:)

tapi tu impian je. kata nak jadi cikgu. takkan nak buat perkara yg tak sesuai dgn title kan. so, kenalah tahan. HAHA. mcm ape tah.

okeylah. how about your saturday night? it still young right? do the right thing!!!


WL: enabcantiksangat

1 comment:

Nana Miyuki said...

live life to da fullest babe!~