hearts

Monday, September 26, 2011

penting untuk awak tahu.

bila rasa kasih datang menerpa,
hatiku sayu tidak berkata.
biar sedih tidak kuluah,
lihat kau dan dia, buat aku bahagia.

sungguh. aku cemburu.
tatkala kau dan dia senyum berdua dalam gambar itu.
ehe. cemburu ku tidak sebuta sesiapa.
kerana itulah cemburu bahagia. 

tak perlu cari bintang lain.
kau cukup, tidak terbanding.
tak terlihat andai terdetik.
kerana kau satu tiada yg lain.

cuma.
kalau benar kau bersama dia nanti,
aku mampu utus hadiah beserta kad ucapan "SORRY".
serta doapun diiringi.
kerana aku percaya, jodoh bukan kerja kita.
dan aku tidak mampu hadir.
kerana aku penat biar airmata ini terus mengalir.


dan sememangnya,
INI MEMANG UNTUK AWAK.



p.s untuk awak : terima kasih for all things that u have done for me before this. kesanggupan, pengorbanan dari segi masa dan tenaga. dan maaf kalau before this macam stalker. opss! sekarang pun dah ter'stalk' kau.

p.s utk readers : aku cukup tak minat buat entry pasal heart feeling. tapi hari ni, aku mintak maaf. aku malas nak tekan Ctrl A dan backspace. baca jela ye. maaf lagi sekali untuk korang. sayang korang more than words can say. :)


WL: enabcantiksangat


4 comments:

Ana Miyuki said...

sucinya hati awak..

maizatul suraya said...

tidak sesuci mana. masa menulis pun dh sebak. tak tergambar kata-kata kira benar yg diatas tu terjadi. hanya Tuhan tempat kusandar hati. :')

Ana Miyuki said...

Seandai ini terjadi padaNya kt kembali..namun hidup di hadapan masih perlu kau langkahi andai itu jurang terbesar utk kau harungi ingatlah kau punyai banyak tangan utk kau paut dr terus terkandas di jurang itu :) (っ˘з˘(˘ε˘`)

maizatul suraya said...

*hugs*