hearts

Thursday, October 20, 2011

syukur untuk yang berhak.

alhamdulillah. syukur ku hanya pada Mu ya Allah. murahkan rezeki, ganjaran nikmat tanpa henti. alhamdulillah.


selamat selamat selamat kepada semua kawan-kawan! terutama yang sama-sama tersenarai dalam top 10 finalis contest aku berpuisi. for those yang tak ingat aku pernah join contest ni bolehlah rajin-rajinkan diri kalian [KLIK SINI]. tak sangka, puisi picisan aku sama-sama berjaya dengan barisan 9 finalis yang lain. inilah rezeki. :)


menang, kalah. semua tu adat bertanding. siapa yang tak mahu menang kan? siapa yang mahu kalah pula? aku percaya semua yang berlaku, ada cerita. buat apa susah-susah pening kepala. dah tersenarai pun aku dah cukup berbangga. puisi aku pada masa tu cuma takes 15 minit je. itupun lepas beberapa minit aku online. jadi, kiranya ada rezeki menang, aku terima. kiranya rezeki aku untuk kalah, aku terima. :)


okey, let's find out another 9 finalis lain! [KLIK SINI]




GOOD LUCK TO ALL FINALIST!


p.s : puisi takkan berhenti selagi darah dalam badan ini mengalir bertukar ganti. :)


WL: enabcantiksangat

3 comments:

penaberkala said...

puisi itu ilham
bersyukur kerana kita dapat berkarya dengan ilham dariNya

best kan berpuisi?
lg best bila layak ke final
all the best :)

ANGIN ANGAN said...

wah!. Tahniah nab!..hehe.. boleh banje la pasni.. haha

Ana Miyuki said...

tahniahhhhh xoxo