hearts

Tuesday, June 12, 2012

wedding abang redzuan mustapha + kakak nor aqilah azman

assalamualaikum wbt. selamat selasa.

aku dah terlalu lama tak update. jadi maaf. bukan apa. aku seperti hilang punca. bila tiada mangkin untuk dicerita. <lagu tiada lagi cinta ruffedge seakan bermain>

TAPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sekarang dah ada bahan. tapi aku masukkan gambor jela. dan sikit sikit caption. harap kuranglah sawangan <abaikan kesilapan tatabahasa>


TEMA jelaskan identiti pengantin

Adik, fokus sungguh jaga gula-gula ye.. :)

terima kasih tetamu sekalian. eh.

makan itu sebahagian. 

R&A.  hingga hujung nyawa. :)

renjis bkn sebarangan. restu mak ayah paling diharapkan. :)

"kalau boleh, saya nak berucap." terima kasih.

"terima kasih pada si cantik yg sudi bersama-sama saya," kata abg masa berucap. :)

tetamu kehormat katanyaa~~

akak libas rambut.

"kau doakan aku tahu? sob sob~"

woohooo!!!

jiran-kawan kecik-kecik dulu

"ni utk kau Park!" kata abg Couple.

kawan kecik-kecik jugaklah!

apapun, ini berkisar cinta zaman remaja hingga hujung nyawa.



jujur aku kata, tak sia-sia aku tidak menolak ajakan mak untuk teman mak ke majlis kak Qila. bukan apa, keadaan diri sendiri aku tak seberapa nak okay. tapi sebab mak tiada berteman, aku gagahkan jugak. jumpa jugak long time no see - friends. especially si mamat tu. mampu cakap HAI B jek? =.="



p.s : masih tidak telat ucap selamat pengantin baru buat abg wan dan kak Qila. semoga hubungan terus sampai syurga dan diberi keturunan yg soleh solehah. insyaAllah. Amin.


WL: enabcantiksangat


3 comments:

Kakzakie said...

Selamt pengantin baru buat mereka. Meriah dgn senyuman...

maizatul suraya said...

meriah kan? suasana pun moden je rasa. mungkin pengantin masih berjiwa remaja. :)

AyesyaAhmad said...

ni abang luqman ke?